چهارشنبه 22 آذر 1396
خانه / تغذیه و آشپزی / طرز تهیه پنکیک صبحانه مرحله به مرحله + تصاویر

طرز تهیه پنکیک صبحانه مرحله به مرحله + تصاویر

طرز تهیه پنکیک خوشمزه

در این بخش از وبلاگ ایران تاک طرز تهیه پنکیک خوشمزه برای عصرانه و صبحانه را برای شما آماده کرده ایم. امیدواریم از این بخش بهره کافی را ببرید و بتوانید این پنکیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه پنکیک صبحانه
طرز تهیه پنکیک صبحانه

مواد لازم برای تهیه پنکیک خوشمزه

1 لیوان آرد سفید

3/4 لیوان شیر

2 قاشق غذا خوری شکر

2 قاشق غذا خوری کره ذوب شده

1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین

1 عدد تخم مرغ

کمی نمک

طرز تهیه پنکیک خوشمزه مرحله به مرحله

در اولین مرحله از طرز تهیه پنکیک صبحانه شما باید در ظرف گودی همه مواد بالا را بریزیم. سپس آنها را با همزن دستی هم می زنیم تا مایع  صاف و یکدستی حاصل شود.

طرز تهیه پنکیک صبحانه
طرز تهیه پنکیک صبحانه

در مرحله بعدی از آموزش پنکیک باید تابه ای کوچک را روی حرارت متوسط بگذاریم. بعد از حدود 3 دقیقه که تابه گرم شد، یک ملاقه از مایع را برداشته و در تابه می ریزیم. درست شبیه شکل زیر.

طرز تهیه پنکیک صبحانه
طرز تهیه پنکیک صبحانه

پس از آن باید حدود 3 الی 4 دقیقه صبر کنیم تا حباب هایی بر روی پنکیک ایجاد شود. باید دقت کنید که چند ثانیه بعد از این حالت، باید پنکیک را برگردانید. این نکته را هم یادآوری کنیم که در این زمان، باید زیر پنکیک همانند تصویر پنکیک برگردانده شده، طلایی شده باشد.

طرز تهیه پنکیک صبحانه
طرز تهیه پنکیک صبحانه

در آخرین مرحله ما باید چند عدد پنکیک را روی هم بگذاریم. سپس روی آن را عسل، خامه ، شکلات و هر خوردنی دیگری که دوست داریم بریزم. همچنین بعضی در کنار آن، میوه های فصل مانند توت فرنگی، تمشک و … نیز می ریزند.

طرز تهیه پنکیک صبحانه
طرز تهیه پنکیک صبحانه

نکات طلایی برای تهیه پنکیک

برای سرخ کردن پنکیک ها در تابه، لازم نیست روغن بریزید.

یک نکته مهم اینست که کلا در شیرینی پزی بهتر است همیشه همه مواد به دمای محیط برسند.

چون سرد بودن مواد آرد را گلوله می کند و مجبور به هم زدن بیشتر خواهید شد.

اگر خواستید از گرم بودن تابه، اطمینان حاصل کنید کافیست دستتان را سه سانتی متر بالاتر از کف تابه بگیرد و اگر حرارت غیرقابل تحمل بود، بدانید که تابه گرم شده است.

این نکته را هم فراموش نکنید که چه در زمان گرم کردن تابه و چه در زمان پخت آن به هیچ وجه حرارت تابه را زیاد نکنید. چون پنکیک باید همیشه با حرارت متوسط آماده شود. حرارت زیاد فقط فرم آن را زشت کرده و وسطش را خام میکند.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از وبلاگ ایران تالک درباره طرز تهیه پنکیک تقدیم کردیم بهره کافی را برده باشید.

 

درباره ی خانم بخشی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *