چهارشنبه 22 آذر 1396
خانه / تغذیه و آشپزی / طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

پیتزا تخم مرغی

رازهایی در مورد پیتزای تخم مرغی

یکی از بهترین و کم خرج ترین پیتزا ، پیتزا تخم مرغی است که خوشمزه و داری فواید خیلی زیاد است ما بهترین نوع پخت را در اختیار شما قرار میدهیم

مواد لازم برای پیتزا تخم مرغی

 سیب زمینی3 عدد متوسط
 سوسیس 2عدد (من کوکتل مرغ استفاده کردم)
گوجه 2 عدد کوچک
تخم مرغ4 عدد
فلفل دلمه اییک عدد متوسط
پودر سیر، آویشنبه میزان لازم
نمک، فلفل سیاهبه میزان لازم
پنیر پیتزابه اندازه لازم

 

طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

ابتدا سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده، نمک بزنید و سرخ نمایید ( کمی زردچوبه هم در روغن بریزید تا زرد خوش رنگ شوند ).سوسیس ها را برش زده و سرخ کنید. گوجه ها را مکعبی کوچک فقط قسمت گوشتی آن ( آن قسمت های نرم و دانه هایش را کنار بگذارید )یک تفت کوچک بدهید که فقط از خامی بیرون بیاید. ( زیاد نمی خواهیم نرم شوند یک تفت کوچک کافی است ).حالا تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و ادویه بزنید و با چنگال خوب مخلوط نمایید.

کف تابه نچسب کمی روغن ریخته، تخم مرغ زده شده را بریزید. روی آن سیب زمینی، سوسیس، فیله های گوجه و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده (خام) را بچینید. وقتی همه جا از مواد پر شد، یک تکان آرام دهید که همه سطح را تخم مرغ ها بگیرند (تا بعد سرخ شدن باعث شود مواد به هم بچسبند).

بعد روی کل سطح مواد را پنیر پیتزا فراوان بریزید ( من به خاطر دیر هضم بودن و چربی بالای پنیر پیتزا، خیلی کم ریختم ).حالا زیر گاز را خیلی کم کنید، درب آن را بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا” بپزند. وقتی هم که خواستید درب تابه را بردارید، طوری برداشته شود که آب بخار روی در تابه، روی پیتزا نریزد.

اصلا نباید تخم مرغ ها بسوزند می توانید برای اطمینان از شعله پخش کن استفاده نمایید. آب گوجه هم نباید داخل مواد بریزید چون ممکن است با تخم مرغ مخلوط شود و ظاهر زیبایی پیدا نکند.از دو نمونه پنیر استفاده کنید تا کش بیشتری داشته باشد. نهایتا برش بدهید و با سس دلخواهتان سرو کنید.

گردآورنده: وبلاگ ایران تاک

درباره ی آقای خواجه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *