چهارشنبه 22 آذر 1396
خانه / تغذیه و آشپزی / ساندویچ گوشت گوساله و خواص مفید آن

ساندویچ گوشت گوساله و خواص مفید آن

ساندویچ گوشت

 

ساندویچ گوشت یکی از مفید ترین نوع ساندویچ میباشد که از مواد پروتینی زیادی برخوردار است ولی مصرف زیاد گوشت قرمز توصیه نمیشود و تنها مورد وجود پروتین زیاد است

ساندویچ گوشت

مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت گوساله :
گوشت گوساله ورقه شده 450 گرم
روغن کانولا 1 قاشق چایخوری
سس مایونز 6 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نان باگت بزرگ 4 عدد
هویج کوچک رنده شده 2 عدد
خیار کوچک رنده شده 1 عدد
ترب رنده شده 1/2 لیوان
پیازچه خرد شده 3 شاخه
گشنیز ساطوری شده 1/3 لیوان

 

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله :

ابتدا در ظرف گودی، پودر سیر، آبلیمو، شکر قهوه ای و فلفل را با هم مخلوط کنید تا دانه های شکر به خوبی حل شوند.حالا ورقه‌های نازک گوشت گوساله که به‌ صورت استیکی برش خورده اند را در ظرفی با روغن مخلوط کنید.حدود 10 دقیقه هر طرف گوشت ها را با دمای متوسط حرارت دهید تا گوشت نازک گوساله پخته شود.

گوشت های پخته را در سسی که تهیه کرده اید، قرار دهید و بعد از بستن در ظرف گوشت، آن را حداقل 15 دقیقه و حداکثر 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.بعد از خنک و طعم دار شدن گوشت، پیچیدن ساندویچ را آغاز کنید.به این ترتیب که ابتدا نان ها را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.سس مایونز را روی یک طرف خمیر نان‌ها بزنید.

تکه های گوشت را 6 قسمت کنید و روی 6 ساندویچ قرار دهید. حالا به ترتیب، سبزیجات رنده شده شامل هویج، خیار، ترب، گشنیز و پیازچه را روی گوشت ها بچینید.گوشت گوساله یکی از گوشت هایی است که درست کردن آن ترفند خودش را دارد. در این قسمت به شما می گوییم که ترفندهای درست کردن یک گوشت گوساله خوش طعم و خوشبو چیست؟

ساندویچ گوشت

ترفندهای پخت گوشت گوساله :

• اگر می‌خواهید گوشت گوساله را در مدت‌ کوتاهی بپزید، بهتر است تابه را چرب و کاملا داغ کنید. سپس گوشت‌ها را داخل تابه داغ بیندازید و اجازه ندهید تکه های گوشت آب بیندازند. در این صورت، شانس نرم شدن گوشت بیشتر خواهد شد.

• برای تهیه ساندویچ گوشت گوساله می‌توانید ابتدا گوشت گوساله را بپزید و سپس آن را ریش‌ریش و سرخ کنید. به این ترتیب، مطمئن خواهید بود گوشت ساندویچ شما کاملا پخته است. برای پختن سریع تر گوشت گوساله برای ساندویچ باید تکه های گوشت را به ورقه های بسیار نازک تقسیم و ورقه‌های گوشت را با سیر تازه، آب پیاز و فلفل سیاه برای حدود 2 ساعت طعم دار کنید.

• اگر قصد دارید این ساندویچ را به پیک‌نیک ببرید، بهتر است از افزودن ادویه ها و سبزیجات بسیار بودار مانند سیر و پیاز، پودر سیر و سس سیر به آن خودداری کنید.حواس تان باشد قبل از قرار دادن سبزیجات رنده‌شده داخل ساندویچ گوشت گوساله، حتما آب آنها را با کمک یک دستمال نخی به‌خوبی بگیرید تا ساندویچ های شما آب نیندازند.

• اگر قرار است ساندویچ شما بیش از نصف روز در یخچال بماند، پیازچه و ترب را از دستور تهیه آن حذف کنید و به جای آنها از جعفری و برگ کرفس، کمک بگیرید.اگر علاقه ای به شیرین شدن طعم سس این ساندویچ ندارید، ‌می توانید شکر قهوه ای را از دستور تهیه سس آن حذف کنید.اگر قرار است ساندویچ ها را بیش از 3 یا 4 ساعت داخل یخچال بگذارید، بهتر است نان آن ها را به سس مایونز آغشته نکنید و سس را قبل از سرو به نان ساندویچ ها بزنید.

ساندویچ گوشت

ارزش غذایی گوشت:

از لحاظ میزان پروتئین انواع گوشت نسبت به پروتئین گیاهی بیشتر است، زیرا پروتئین گوشت دارای مقدار زیادی از اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن است. همچنین مقدار زیادی از چربی حیوانی در بافت گوشت حیوانات قرار گرفته است که منبع مهم انرژی برای بدن به شمار می روند.

گوشت یکی از منابع سرشار از انواع ویتامین هایB است که مقداری از این ویتامین ها در اثر حرارت از بین می روند. مواد معدنی موجود در گوشت یکی از عوامل موثر در ارزش غذایی گوشت هستند که به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی از جمله آهن،روی، سدیم،کلر،منیزیم و… نیز دیده می شوند.

اهمیت گوشت

یکی از عوامل مؤثر در اهمیت غذایی گوشت ، وجود املاح معدنی به ویژه آهن و روی در آن است. .کم خونی ناشی از کمبود آهن در اکثر نقاط جهان اعم از کشورهای در حال توسعه و حتی توسعه یافته در بین انسان ها دیده می شود. زنان به ویژه در هنگام بارداری و عادت ماهیانه و کودکان بیشتر در معرض خطر کمبود آهن قرار دارند.

از آن جا که اغلب، آهن به اندازه ی کافی در بدن ذخیره نمی شود، با مصرف به اندازه ی گوشت و فرآورده های آن، می توان از بروز عوارض کمبود آهن جلوگیری کرد. گوشت منبع غذایی مهمی از پروتئین ، ویتامین های گروهB و املاحی مانند آهن، روی، منیزیم و فسفر است.

همچنین کمبود روی نیز با عوارضی از قبیل اختلال در رشد قدی و قوای جنسی ، اختلال در رشد جنین، سقط جنین و کم اشتهایی همراه است که در بسیاری از زنان و نوجوانان قابل مشاهده است. روی قابلیت جذب بالایی در بدن دارد.به طور خلاصه می توان گفت که گوشت ماده ی غذایی پروتئینی با ارزشی است. گوشت دارای مقدار زیادی چربی نیز هست.

آشنایی با انواع گوشت:

» گوشت قرمز:

که شامل گوشت گاو ، گوسفند و گوساله و بره و… می باشد که سرشار از ویتامین های مفید برای بدن می باشد. ظاهر گوشت قرمز سالم نباید لزج و چسبنده و مترشح باشد، از علائم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی خشک و یا چروکیده بودن آن است.

عضلات گوشت از لحاظ سفتی و قوام باید طبیعی باشد و با فشار انگشت، پس از برداشتن انگشت به حالت اولیه بر گردد. از علائم فساد گوشت می توان به بوی غیر طبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، عفونت و گندیدگی، کپک زدگی و یا تعفن علامت فساد گوشت می باشد.

رنگ طبیعی گوشت با توجه به نوع دام کشتاری صورتی متمایل به قرمز است، کمرنگ بودن گوشت ممکن است علامت کم خونی و بیماری مزمن دام کشتاری باشد.پر رنگ بودن و تیره رنگی گوشت علامت عدم خروج کامل خون در هنگام ذبح است که خود از علائم احتمالی ابتلای دام به بیماری عفونی و تب دار یا مرگ دام قبل از کشتار است.

 

گردآورنده: وبلاگ ایران تاک

درباره ی آقای خواجه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *