چهارشنبه 22 آذر 1396
خانه / اخبار روز / املت مدیترانه ­ای خوشمزه و لذیذ

املت مدیترانه ­ای خوشمزه و لذیذ

املت مدیترانه ­ای خوشمزه ترین غذا برای صبحانه و شام است و یکی از بهترین مواد ان در آشپزی گوجه است که ما برای شما آخر همین مطلب خواص گوجه در غذا را گذاشته ایم

املت مدیترانه ­ای

طرز تهیه املت مدیترانه ­ای

مدت زمان آماده‌سازی مواد: 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 20 دقیقه

مواد مورد نیاز املت مدیترانه ­ای برای: 4 نفر
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت) 400 گرم
گوجه ­فرنگی (حلقه ­شده) 1 عدد
تخم ­مرغ 4 عدد
قارچ (اسلایس ­شده) 4 عدد
فلفل­ دلمه ­ای (خلالی­ خردشده) 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
بکینگ ­پودر یک ­دوم قاشق چایخوری

روش پخت املت مدیترانه ­ای :

هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه ­فرنگی ­ها برش بزنید.

تخم­ مرغ­ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ­ پودر، قارچ و فلفل ­دلمه ­ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.

تابه ­ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه­ فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم ­مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.

املت مدیترانه ­ای

خواص گوجه فرنگی در غذا

ارزش غذایی یك عدد گوچه‌فرنگی تازه

كالری / 24

ارزش غذایی گوجه فرنگی تازه

چربی / 0 گرم

چربی اشباع شده / 0 گرم

كلسترول / 0 میلی‌گرم

كربوهیدرات / 5 گرم

پروتئین / 1 گرم

فیبر رژیمی / 1 گرم

سدیم / 6 میلی‌گرم

ویتامین C / 15 میلی‌گرم

پتاسیم / 292 میلی‌گرم

مضرات گوجه فرنگی :

در بعضی از اشخاص هضم گوجه فرنگی با اشكال صورت می گیرد آنهائیكه معده حساس دارند نباید درخوردن گوجه فرنگی افراط كنند .

گوجه فرنگی دشمن سرطان

گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری بدون لك و سالم داشته باشد و برای نگهداری كوتاه‌مدت آن حتی تا 15 الی 20 روز نیز یخچال بهترین مكان است ولی برای زمان بیشتر از آن می‌توان روش فریز كردن را انتخاب كرد. اگرچه در سال‌های اخیر گوجه فرنگی در تمام فصول سال یافت می‌شود

ولی به لحاظ طعم و رنگ با انواع تابستانه آن متفاوت است. بنابراین برای استفاده از طعم گوجه فرنگی‌های تابستانه در پخت و پز زمستانی، شما می‌توانید آنها را ابتدا به صورت ریز خرد كرده یا رنده كنید، سپس بدون روغن در تابه‌ای ریخته و روی اجاق گاز بپزید. پس از آنكه آب آن بخار شد و گوشت رنده شده آن غلظت نسبی‌ای پیدا كرد، آن را در یك ظرف یا كیسه فریزر بسته‌بندی كرده و در فریزر نگهداری كنید.

 

گرداورنده: http://blog.iran-talk.ir

درباره ی آقای خواجه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *