چهارشنبه 22 آذر 1396
خانه / تغذیه و آشپزی / رشته پلو مرغ خوشمزه همراه با سس مخصوص

رشته پلو مرغ خوشمزه همراه با سس مخصوص

رشته پلو مرغ یک غذای خوشمزه با خواص بالا و مقوی بوده که اکثرا هر هفته سر سفره ی ایرانیان وجود دارد چرا که مواد اصلی آن مرغ و برنج بوده که مصرف ایرانیان در این دو مورد زیاد است.سایت ایران تاک طرز تهیه این غذای خوشمزه را برای شما بیان میکند

رشته پلو مرغ

طرز تهیه رشته پلو مرغ

مواد لازم برای رشته پلو با مرغ :
رشته ی پلویی ۲۵۰ گرم (من دو مشت خرد شده ریختم)
برنج 2 لیوان
سینه مرغ 1 عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
کشمش نصف لیوان
هویج یک عدد
خلال بادام و پسته به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط یک عدد
روغن و زعفران به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه رشته پلو :

برنج را از قبل شسته و به مدت چند ساعت در آب و نمک بخیسانید.

پیازها را خلالی کنید و در تابه سرخ کنید تا طلایی شود و کنار بگذارید.

سینه مرغ را به همراه کمی پیاز سیر فلفل دلمه و زردچوبه و ادویه مخصوص مرغ و ماهی و دو لیوان آب بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید و با کمی زعفران درون تابه تفت بدهید و کنار بگذارید.

هویج را درشت رنده کنید و در تابه با کمی روغن و زعفران و دارچین تفت بدهید تا از خامی در بیاید و کنار بگذارید.

سپس کشمش را نیز در روغن کمی تفت دهید و آنها را کنار بگذارید. همین طور خلال پسته و بادام را که یک ساعت در گلاب خیسانده اید در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.

برنج را درون قابلمه پر از آب و در حال جوش بریزید و مقداری هم نمک به آن اضافه کنید.

چهار، پنج دقیقه مانده که برنج را آبکش کنید، رشته ی پلویی را سه نیم کرده و به برنج اضافه کنید. اجازه دهید دو دقیقه بجوشد تا رشته نیز نرم شود.

برنج را آبکش کرده، ته قابلمه می توانید سیب زمینی حلقه شده بگذارید، برنج را درون قابلمه ریخته و مقداری دارچین و زعفران دم کرده روی آن بریزید و دم کنید.

پس از دم کشیدن پلو روی برنج را با کشمش پیاز داغ خلالی و مرغ و هویج و خلال بادام و پسته تزئین کنید و سرو نمایید.

رشته پلو مرغ

رشته پلو مرغ

طریقه درست کردن سس مرغ خوشمزه

سس مرغ :

آب حاصل از مرغ را از صافی رد می کنیم تا اضافات مرغ که گاهاً به درد نخور هستند، از آن جدا شوند. می توان دوباره پیازداغ درست کرد و به آب مرغ اضافه نمود. من فقط اضافات آب مرغ را می گیرم. سپس آب مرغ را روی حرارت گذاشته و به آن کمی سس گوجه ، رب گوجه ، آب زعفران ، آبلیمو و قدری فلفل سیاه اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم سس، غلیظ شود.

گردآورنده:http://blog.iran-talk.ir

درباره ی آقای خواجه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *