طرز پختن رولت تابه ای

بعضی ها کار با فر برایشان سخت است، برای همین از درست کردن کیک ها و شیرینی ها تفره می روند در این دستور طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را آموزش داده ایم.برای تهیه رولت خامه ای لطفا مراحل را به دقت خوانده و طبق دستور عمل  ذیل جلو برید:

مواد لازم برای چهارده عدد رولت:

1.تخم مرغ سه عدد

2.شکر سه قاشق غذا خوری

3.سر پر نصف پیمانه

4.آرد سفید سه قاشق غذا خوری

5.بکینگ پورد نصف قاشق چای خوری

6وانیل نوک قاشق چای خوری

8گلاب یک قاشق غذا خوری

9.روغن مایع یک قاشق غذا خوری

ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه بزنید بعد شکر رو اضافه کنید و چهار دقیقه با دور تند بزنید  بعد گلاب رو اضافه کنید و ده ثانیه بزنید و بعد هم روغن و پنج ثانیه بزنید . و در اخر ارد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو طی دو مرحله هر مرحله شش ثانیه با دور کند هم بزنید و تمام . شعله پخش کن رو از ربع ساعت زودتر بگذارید روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم . تابه رو در بیارید و کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کنید با برس کف کاغذ رو یکم ارده یا کره اب شده بزنید البته این کارا رو باید از قبل انجام بدین و اماده باشه. مواد رو بریز کف تابه مواد رو با پشت قاشق اروم صاف و یکدست کنید واشر قرمز دور تابه هم در بیارید . درب تابه رو ببند بزارید رو حرارت و بعد از بیست دقیقه چک کنید اگه روی کیک سفت شده و خمیری نیست تابه رو برگردونید و یه هفت دقیقه ای اجازه بدهید که اونطرفش هم یکممممم شه . اگه زیاد طلایی بشه رولت خشک میشه و موقع رول میشکنه. خمیر رولت باید نرم و سبک باشه پس نزارید خشک بشه. بعد رولت رو بزارید روی ی پنجره فلزی و کاغذش رو جدا کنید و ده دقیقه اجازه بدهید از گرما بیوفته. دوباره رولت رو بزارید روی همون کاغذ که جدا کردیید و ی لایه نازک پودر قند روی کیک بپاشید خیلی کم. و به همراه کاغذ رول کنید. یعنی کاغذ هم بینش رول بشه. بعد بزارید توی یه پلاستیک و بزارید گوشه یخچال تا شکل بگیره . این کار برا اینه که خمیر حالت لوله ای به خودش بگیره. بعد از نیم ساعت رول رو باز کن و خامه کشی کنید و بعد دوباره رولش بکنید البته بدون کاغذ. رول کنید و دوباره بزارید توی یه پلاستیک تا شکل خودش رو حفظ کنه و باز نشه . دو ساعتی بزارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش دهید و میل کنید. میتونید روی نون هم با خامه یا شکلات تزیین کنید. یا اینکه بین رولت از تیکه های کوچک موز یا گردو استفاده کنید. سایز تابه رژیمی من بیست و پنج در سی و هفت هستش . توی تابه معمولی هم میتونید درست کنید . حتما روی کاغذ رو چرب کنید وگرنه رولت بهش میچسبه. حتما حتما کاغذ روغنی لازمه بدون کاغذ نمیشه. خامه حتما باید فرم گرفته باشه (خامه قنادی) اماده بخرید.

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید